SietskeHobbelink

Over Sietske

sietskezwHoofd Handen Voeten
Dat zijn de 3 kernwoorden die mij professioneel en persoonlijk kenmerken.

voetjeVoeten

In 2011 heb ik de opleiding Voetreflex Plus
bij Total Heath afgerond.


Door het masseren van reflexzones op de voeten komen lichamelijke en mentale processen in beweging.

Hoofdkopje_3

Als (cultuur)psycholoog ben ik sinds 2010 werkzaam als docent bij de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik gebruik mijn kennis en inzicht van psychologische processen tijdens voetreflexbehandelingen.


handjeHanden

Mijn handen zijn de instrumenten waarmee ik werk. Inmiddels heb ik al veel voeten in mijn handen gehad en steeds word ik verrast door wat voeten mij en dus ook jou kunnen vertellen. Al heel mijn leven droom ik ervan iets met ‘mijn handen te doen’. Toen ik zelf in aanraking kwam met voetreflex heb ik ervaren wat voetreflextherapie kan doen zowel op lichamelijk als mentaal vlak.  Dit wilde ik graag zelf leren.


In 2015 heb ik de opleiding HBO Medische Basiskennis bij Total Health afgerond.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save